Wat doet Geral

open tuinen tuincursus online

Wat doet Geral om jouw Tuinverlangen te ontdekken.

Tuinbezitters blij maken met een sfeervolle buitenruimte door mijn ruime kennis (30 jaar) en ervaring in tuinen te delen. Het ontwerpen en onderhouden van een tuin is steeds weer een uitdaging, een spel tussen omstandigheden, omgeving en tuinwensen.

Ik deel mijn kennis over tuinen door middel van informatieve artikelen zoals tuinblogs, sociaal media en schreef het boek “The Garden In You”. Door middel van praktische tuincursussen over beplantingsplannen, tuinontwerp of snoeien help ik je met plezier op weg. De workshop op maat is uniek omdat ik dan naar je toe kom zodat je in je eigen tuin de geleerde snoeitechnieken kunt oefenen. Als laatste maar niet de minste mogelijkheid heb ik de Tuincursus Online ontwikkeld waarbij je vanuit je luie stoel actuele tuinzaken kunt leren vanachter je computer, ipad of laptop wanneer het jou uitkomt.

De eerste stap naar een nieuwe tuin begint met een uitgekiend ontwerp, waar alle eigenschappen van de plek samenkomen om een sfeervolle tuin te vormen waar je kunt genieten van het buitenleven.

Mijn specialisme is het creëren van een sfeervolle tuin door een balans te vinden in leefruimte en beplanting waardoor een buitenruimte ontstaat waar je tot rust komt. Gezondheid, milieu en duurzaamheid komen tot uiting door de nieuwste technieken te combineren met beplanting die een prettige sfeer vormt.

Geral werkt als onafhankelijk tuinontwerper onder de naam Overbeek-Gardendesign. Ontwerpt al ruim 25 jaar sfeervolle tuinen van knusse daktuin tot landelijke gelegen villatuin en alles daar tussenin met de natuur en zijn gebruikers als uitgangspunt.

Persoonlijke aandacht en onafhankelijk advies is bij mij vanzelfsprekend of het nu gaat om een compleet ontwerptraject of een praktische workshop.

Heb jij interesse in een nieuwe tuinbeleving?

Volg ons op

Winkelwagen
Scroll naar boven