Tree of Life maakt het verschil!

Tree of life voor een groeizame toekomst.

Een groene leefomgeving is ontzettend belangrijk voor de aarde maar meer nog voor ons als mens.
Het is niet leuk om te benoemen dat het niet goed gaat met onze aarde en dat er dagelijks meer bomen verdwijnen dan er bij kunnen groeien. We kunnen er samen iets aan doen door meer bomen te planten.
Bomen planten maakt echt een verschil, ook al lijkt het ver weg het bepaalt zeker de klimaatproblemen in onze omgeving.

 

Bomen planten voor een betere wereld.

Op kleine schaal kunnen we iets doen in onze eigen tuin, misschien is jouw tuin wel groot genoeg om 1 of meer bomen te planten. Dat is heel goed, echter niet voldoende om een leefbare wereld in stand te houden waar voldoende water en voedsel beschikbaar is. Er is nu een makkelijke manier om het verschil te maken.

Tuincursus-Online is trotse Partner van Tree of Life, een project van Pauline Versteegh waarmee ontbossing wordt tegengegaan door in Togo (west Afrika) bomen te planten en tegelijk de lokale bevolking een betere toekomst te geven.

We doneren voor iedere tuincursus of workshop 1 boom en daarnaast kan je als onze relatie vrijblijvend een boom doneren op deze speciale pagina.
Of geef eens een boom cadeau, het is toch prachtig als we een heel Gardenspecials4uBos kunnen aanplanten voor een betere toekomst.

Wil je ook mee bomen sparen en samen een nieuw oerwoud creëren?