Bijzondere tuinproducten geven meer tuinplezier

Bijzondere tuinproducten geven meer tuinplezier

IN PLAATS VAN DE PAGINA “WAT IS DE WAARDE VAN JE TUIN”!!!!

Bijzondere tuinproducten die het tuinleven leuker maken, waardoor je tuinklussen met plezier doet en die niet overal te vinden zijn. Wij zoeken die producten bij elkaar speciaal voor de enthousiaste tuinliefhebber (of je wordt tuinliefhebber als je dat nog niet bent).

(E)books altijd bij de hand om snel te downloaden:

Gericht op de praktijk ontwikkelde wij ebooks en een boek die helder en overzichtelijk zijn en waardoor je de tuin beter kunt onderhouden.

“The Garden In You” is een boek waarmee je stap voor stap ontdekt welke tuin bij je past. Welke sfeer spreekt je aan, wat doet kleur in de tuin, hoe bestrating kiezen, dieren in de tuin, spelen met water en natuurlijk hoe je beplanting toe kan passen.
50 specialisten geven in het boek hun visie op de tuin waardoor je begrijpt wat het belang van een groene tuin is. Ontdek welke tuinsfeer bij je past door op de volgende link te klikken.

“Meer kleur in de tuin” is een boek vol met voorbeelden en ideeën om meer kleur in de tuin te brengen door het gebruiken van verwilderingsbollen of bloembollen.
Zo worden er combinatie’s genoemd van vaste planten en bloembollen zodat op dezelfde plek 2 keer kleurige bloemen schitteren.

“Onkruid herkennen voor dummys” is een boek met een compleet overzicht met veel duidelijke foto’s van de meest voorkomende onkruiden. Bij iedere soort wordt naast de omschrijving van de plant ook de beste manier van wieden omschreven.

Wij helpen je met plezier op weg

“Workshop in je eigen tuin” voor het ontwerpen van de buitenruimte, najaars/ voorjaarsonderhoud, beplantingsplannen maken of het snoeien van fruitbomen.
We komen naar je toe en na een theoretische inleiding gaan we aan de slag in de praktijk gericht op jouw eigen tuin.

“Cursus snoeien” geeft je inzicht in de geheimen van het snoeien met resultaat.
De juiste snoeiwijze zorgt voor gezonde planten, meer bloei en een verzorgt uiterlijk.
Bij de cursus snoeien geven we eerst inzicht in de snoeitechnieken en wat het effect is van verantwoord snoeien, daarna gaan we in de praktijk de snoeitechnieken toepassen.

Bijzondere tuinproducten bij elkaar

Zoek je vernieuwende producten die jouw tuin bijzonder maken dan ben je op de goede weg. Manieren om regenwater op te vangen, groene daken te maken of een praktische tuintafel. Al die producten hebben we samen gebracht in een overzichtelijke webshop waar je zelf kan kiezen wat bij je past.

Kijk maar eens rond op onze tuinshop  (voorheen Gardenspecials4u.nl)

Volg ons op

Winkelwagen
Scroll naar boven