Tuinlease biedt veel voordelen

Met Tuinlease een duurzame tuinaanleg

Gardenlease geeft u financiële ruimte.

Het professioneel aanleggen van een tuin kan een flinke investering zijn. Vaak veel meer dan u vooraf dacht. Hetgeen veelal tot gevolg heeft dat de wensen niet, niet geheel of niet tegelijk in vervulling gaan. Waarom maakt u geen gebruik van tuinlease? Bezuinigen heeft tot gevolg dat leuke en/of gewenste onderdelen achterwegen blijven of dat voor mindere kwaliteit materialen moet worden gekozen. Maar wilt u dat wel? En heeft deze beslissing geen negatieve invloed op de levensduur van uw nieuwe tuin?
Los van het feit dat financieren voor woningbezitters fiscaal aantrekkelijk is, maakt Gardenlease de realisatie van uw tuin makkelijker haalbaar zonder dat u daar direct een forse investering voor moet doen. Al uw wensen direct verwerkt in uw eigen droomtuin, aangeschaft middels een betalingsregeling die 1 tot 10 jaar loopt.

Waarom financiërt u de tuin niet?

Financieel slim ! De kosten lager dan de opbrengsten.

Wilt u meer weten, neem gerust contact op en Geral laat u zien wat de mogelijkheden zijn.

Vrijwel iedereen kent de behoefte om zijn woonomgeving constant te verbeteren om optimaal te kunnen genieten van de schaarse vrije tijd in en rondom het huis. Een tuin, waar u zomers tot in de late uurtjes van kunt genieten en een tuin die u vanuit huis gezien een fraai uitzicht biedt, hoort daar zeker bij. Het financieren van de tuin is iets waar u niet direct aan denkt, maar is mede gezien het huidige belastingklimaat uw serieuze overweging meer dan waard! Sterker nog: via Gardenlease is dit goedkoper dan u denkt. Uw droomtuin is middels Gardenlease binnen handbereik.

Met vriendelijke groet, Geral Overbeek.

CONNECT OOK VIA FACEBOOK

TUINCURSUS CONTACTLINKS

Winkelwagen
Scroll naar boven