Wie is Geral

Wie is Geral Overbeek?

De passie voor de natuur had ik al als kind en later is daar de tuin als mini-natuurgebied bijgekomen. De tuin zie ik als een stukje natuur dicht bij huis wat je naar je eigen idee kunt vormgeven. Het mooie is dat alles in de tuin samenkomt van architectuur tot het bodemleven onder de grond, een plek waar wij ons als mens prettig voelen en contact maken met de aarde.

Als gevoelsmens neem ik je mee op onderzoek om al die wonderlijke processen te ervaren en samen gaan we op zoek naar jouw tuinverlangen. Het boek “The Garden In You” heb ik geschreven om je te helpen op weg naar jouw ultieme tuingeluk.

Ik heb mij als ervaren tuinontwerper de afgelopen jaren steeds meer gespecialiseerd in het geven van Tuincursussen, Workshops en Lezingen op het gebied van tuinen en planten.

Ruim 25 jaar geleden ben ik als onafhankelijk tuinontwerper gestart in het groene hart van Nederland. Na de realisatie van vele sfeervolle tuinprojecten van daktuin tot landschapstuin besloot ik om mijn kennis met meer tuinliefhebbers te gaan delen.

Sfeervolle tuinen worden ingericht met levende planten maar hoe pas je die toe en welke verzorging hebben deze planten nodig. Ik deel met plezier mijn ruime kennis op het gebied van tuininrichting, beplanting, snoeien en tuinonderhoud zodat je nog meer van de tuin kunt genieten.

Ik help je met enthousiasme op weg naar meer tuinplezier.

Geral Overbeek

Geral Overbeek beheerder Tuincursus Online

Volg ons op

Winkelwagen
Scroll naar boven