Tuinvragen

Tuinvragen? stel ze aan de Professionele Tuincoach

Op deze website kan je al je Tuinvragen kwijt en ons team van specialisten helpt met een deskundig en praktisch antwoord.


(>>>> Plaats hier direct je tuinvraag  >>>> )

Hoe snoei ik mijn appelboom of wat zijn dat voor beestjes in mijn hortensia? Maar ook vragen als: hoe kan ik mijn tuin groter laten lijken of welk bestratingsmateriaal is het makkelijkst in onderhoud? Geen enkele vraag is te gek, omdat wij al meer dan 30 jaar passie voor tuinen hebben delen wij met veel plezier de kennis met andere tuinliefhebbers. Iedereen verdient een beheersbare en sfeervolle tuin met gezonde en bloeiende planten waar je vrolijk van wordt.

De Professionele Tuincoach beantwoord jouw tuinvragen over:

snoeien, beplanting, ziektes, plagen, bemesting, bomen, sierheesters, hagen, gazon, bloemen borders, dieren in de tuin, water in de tuin, bestrating, regenwateropvang,tuinproducten,onkruidbestrijding,onkruiden,hekwerken, wettelijke regels in de tuin,natuurlijke-systemen,plantenkeuze,tuinontwerp, beplantingsplan,klimplanten,vormbomen en nog veel meer.

Misschien is jouw tuinvraag al gesteld, bekijk daarom eerst de tuinvragen en meer dan 2000 antwoorden via de volgende link: TUINBLOG

Enkele aanwijzingen om JOUW tuinvragen goed te omschrijven:

Probeer zo nauwkeurig mogelijk te omschrijven wat je ziet en eventueel voelt. bijvoorbeeld niet: “er zitten beestjes op mijn plant” maar beter “onderaan het blad van mijn hortensia zitten kleine groene bolletjes die wat pluizig en ook plakkerig zijn, ook zitten er mieren bij” Stuur eventueel een digitale foto mee (maximaal 4 MB), een beeld zegt vaak veel meer dan duizend woorden.

CONNECT OOK VIA FACEBOOK

TUINCURSUS CONTACTLINKS

Winkelwagen
Scroll naar boven