Geral Overbeek van Tuinspecialist van Tuincursus Online

Projectbegeleiding

 Jouw tuin perfect aangelegd

  • Heb je al een ontwerp maar weet je niet door wie en hoe de tuin aangelegd moet worden?
  • Wil je een nieuwe tuin maar weet je niet hoe te komen tot een doordacht plan?

  • Zoek je een bijzonder kunstwerk maar weet je geen kunstenaar te vinden die maatwerk kan realiseren?

roos tuincursus online

Een deskundige projectbegeleiding maakt het verschil

Dit zijn wat voorbeelden van zaken die je tegen kunt komen. Omdat wij weten wat er in de markt speelt kunnen wij helpen om de juiste vakmensen te vinden, de uitvoering te sturen en de kwaliteit te bewaken. Ook als wij jouw tuin ontworpen hebben kunnen wij zorgen dat het plan correct en door de juiste vakmensen wordt uitgevoerd. De selectie van betrouwbare leveranciers en stipte aflevering kunnen wij op projectbasis verzorgen. Dit bespaart jou ergernis, tijd en geld, met een optimaal eindproduct. Tuinontwerp Woerden Overbeek Gardendesign 

Geral kent alle kneepjes van het vak

Door ruim 30 jaar in het vak weet Geral Overbeek wat er komt kijken bij het voorbereiden, ontwerpen en realiseren van een tuin. Hij is zelf begonnen als uitvoerend hovenier maar heeft ook gewerkt bij boomkwekerijen en andere groenspecialisten. Een groot voordeel bij het ontwerpen is dat hij precies weet hoe een tuinklus moet worden uitgevoerd. Een realistisch en uitvoerbaar tuinplan maakt hij op maat zodat het tuindesign ook te realiseren is.Door tientallen jaren zijn eigen mensen aan te sturen heeft hij een schat aan ervaring uit de dagelijkse praktijk opgedaan. Van tuinconstructies die staan als een huis tot sierbestrating die functioneel en duurzaam is. Net als de opbouw van een tuinontwerp is er een stappenplan in de uitvoering die bij correcte uitvoering tijd en geld kan besparen.Ook op het gebied van grondbewerking, bodemleven, bemesting en beplanting kent Geral de fijne kneepjes van het vak. Het eindresultaat is een degelijk aangelegde tuin die na de uitvoering pas echt tot leven komt en waar je jarenlang plezier aan kunt beleven. 

Het enige wat je hoeft te doen is genieten. 

Meer weten? neem dan vrijblijvend contact op met Geral via onderstaand reactieformulier of vraag een online adviesgesprek aan via:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer tuininspiratie

CONNECT OOK VIA FACEBOOK

TUINCURSUS CONTACTLINKS

Winkelwagen
Scroll naar boven