PARTNER / AFFILIATE PAGINA

Stap voor stap je eigen tuin ontwerpen product van Mijn Tuingeheim
Mijn Tuingeheim – Ontwerp stap voor stap je eigen tuin

 

“Verdien 34 euro Per Transactie Door Het Versturen Van Één E-mail, Een Link Op Je Website Of Een Bericht Op Je Facebook Of Twitter”

 

 

Beste partner in wording,

Op deze partner/affiliatepagina leer je hoe je door het promoten van mijn “Mijn Tuingeheim-pakket” € 34,- per transactie kunt verdienen.
Ik maak het eenvoudig voor je, want je hoeft alleen maar te “kopieren en plakken” van mijn promotiemateriaal.

Aangezien dit product digitaal is, zijn de marges interessant genoeg voor affiliates om tegen hoge commissies deze producten te promoten.
Je kunt direct starten met promoten!

Hoe werkt het?

Mijn Tuingeheim is een prachtige Informatie pagina op het gebied van tuinen waarbij klanten een totaalpakket aanschaffen t.w.v. € 357,- voor slechts € 67,-  Elke keer dat iemand dit pakket koopt via jouw unieke affiliate link ontvang jij € 34,- per verkoop!

Het enige wat je hoeft te doen is bezoekers door te sturen en je ontvangt  34 euro bij elke transactie die via jou is gekomen. Hoe het precies werkt leer je zo.

Wat zijn voor jou de voordelen om Mijn Tuingeheim  producten te promoten?

Je kunt direct beginnen.
Het enige wat je hoeft te een artikel op je website, blog of nieuwsbrief plaatsen die je van ons krijgt en hier plaats je jouw affiliatelink. Hoe dit werkt leer je hier.

Je krijgt ook betaald wanneer je bezoekers vandaag niet direct kopen
Wanneer je bezoekers niet direct vandaag beslissen om een product te kopen van tuincursus-online.nl maar dit later doen (dit kan maanden later zijn) dan krijg je nog steeds betaald!

Het affiliatesysteem dat gekoppeld is aan jouw unieke affiliatelink houdt dit precies bij en wanneer een klant later via bijvoorbeeld een nieuwsbrief of ons blog toch beslist om te kopen, krijg je nog steeds je commissie!

Doordat jouw bezoekers zich voor onze nieuwsbrief aanmelden zullen ze vaker meldingen krijgen over het Mijn Tuingeheim-pakket zodat er vaker een kans is dat ze tot koop overgaan. Mochten ze later kopen (wat vaak gebeurt wanneer ze op een nieuwsbrief staan) ontvang je nog steeds de commissie!

Je geeft je bezoekers veel waarde
De bezoekers die je naar Mijntuingeheim.nl stuurt via je unieke affiliate link zullen dit enorm waarderen aangezien er op de site alleen al tientale artikelen, ongeveer 3 e-books en heel veel gratis tuinvideo’s staan.

Je bezoekers zullen dit veel meer waarderen ten opzichte van een promotie waarbij je alleen maar iets promoot om er geld mee te verdienen.

Hoge conversies
Wij zijn constant onze verkooppagina’s aan het doortesten zodat jij (en wij) meer per bezoeker zullen verdienen. Hierdoor zul je ook zien dat je meer geld verdient door www.tuincursus-online.nl producten te promoten dan wanneer je producten promoot met lagere conversies.

Hoge opbrengsten
Aangezien het Mijn Tuingeheim-pakket digitaal is, zijn de marges erg hoog! Bij een product met een verkoopprijs van € 67,- ontvang je € 34,- per verkoop!

“Start vandaag nog met het promoten van het
Mijn Tuingeheim-pakket!”

De manier om stap voor stap je eigen tuin te ontwerpen (verdien € 34,- per verkoop!)

Mijn Tuingeheim – Ontwerp je eigen tuin

 

Mijn Tuingeheim-pakket (bekijk hier de verkooppagina) is een prachtig online product waarbij klanten een totaalpakket aanschaffen t.w.v. € 357,-  voor slechts
€ 67,-  Elke keer dat iemand dit pakket koopt via jouw unieke affiliate link ontvang jij dus
€ 34,- per verkoop!

Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken hebben we een effectieve tekst voor je geschreven die je:

Hoe werkt het?

Je hoeft enkel even de onderstaande 3 stappen even te doorlopen:

Stap 1:
Registreer jezelf geheel gratis als affiliate op  (een affiliate is een samenwerkingsverband).   is gratis en eenvoudig, het zal je niet meer dan 2 minuten kosten. 

Stap 2:
Wanneer je een account hebt aangemaakt log dan in  en klik op de knop “productoverzicht”(in de linker kantlijn / menu). Ga vervolgens naar de rubriek “woning/tuin” en zoek in de lijst op “Mijn Tuingeheim-je eigen tuin ontwerpen” om dat product te gaan promoten.

Wanneer je er op klikt ga je naar de aanmeldpagina waar bezoekers hun naam en e-mailadres achterlaten, maar wordt er geregistreerd dat men via jouw link is gekomen. Deze link is 100% uniek voor jou en wanneer iemand hierna het Mijn Tuingeheim-pakket aanschaft, ontvang jij direct 34 euro!

Stap 3:
Kopieer deze link zodat je deze kunt gebruiken om mijn websites mee te promoten, wanneer een bezoeker het Mijn Tuingeheim-pakket via jouw unieke link koopt ontvang jij direct je commissie.

“Kopieer één van de onderstaande artikelen en begin direct met promoten!”

Artikel 1

Geld verdienen door stap voor stap je eigen tuin te ontwerpen?

Beste [naam],

Hoe zou jij het vinden om stap voor stap je eigen tuin te ontwerpen?

Veel mensen weten niet waar ze moeten beginnen, of raken het overzicht kwijt
en lopen vast of vullen de tuin met losse elementen.
Ik raad je aan om op de volgende pagina je voornaam en e-mailadres in te vullen,
want je zult het volgende  ontvangen wanneer je dat doet:

Het is voor iedereen te volgen en ik help je graag op weg naar nog meer tuinplezier, dat wil jij toch ook?? Het enige wat je hoeft te doen is je voornaam en e-mailadres achter te laten op de volgende pagina :

De ontwikkelingen op het gebied van tuinen wil ik graag met je delen en veel mensen hebben moeite om de juiste stappen te zetten om te komen tot een doordacht tuinontwerp. Via de tips op heb je een goed handvat om vandaag al te starten met de eerste (meest) belangrijke stappen die je moet zetten om een sfeervolle tuin te ontwerpen.

Met vriendelijke groet,

[[ PLAATS HIER JOUW NAAM ]]

Artikel 2 (korter)

Beste [naam],

Ook jij kunt stap voor stap je eigen tuin ontwerpen!!

Ik stuur je dit berichtje even omdat ik dacht dat je dit wel interessant zou vinden!

Een tuin ontwerpen doe je niet dagelijks, maar als je stap voor stap de juiste tips
krijgt is het voor iedereen mogelijk om een sfeervolle tuin te creëren.

Veel mensen hebben het idee dat je er veel technische kennis voor nodig hebt, of dat
je al die moeilijke plantennamen uit je hoofd moet leren, maar niets is minder waar.

Ik raad je aan om op de volgende pagina je voornaam en e-mailadres in te vullen, want je zult veel gratis tips, trucs en technieken ontvangen die je direct kunt toepassen:

Klik op deze link 

Groeten,

[JOUW NAAM]

Artikel 3

Beste [naam],

Je ontvangt deze e-mail omdat je (plaats reden hier)

Aangezien je (plaats reden hier), is de kans redelijk aanwezig dat je zelf ook
interesse hebt om je eigen tuin te ontwerpen of herinrichten.

Stap voor stap de juiste stappen zetten, zodat je van een sfeervolle tuin
kunt gaan genieten die bij jou past.

Veel mensen hebben het idee dat je er veel technische kennis voor nodig hebt, of dat je al die moeilijke plantennamen uit je hoofd moet leren, maar niets is minder waar.

Ik raad je aan om op de volgende pagina je voornaam en e-mailadres in te vullen, want je zult veel gratis tuintips, trucs en technieken ontvangen die je direct kunt toepassen:

Klik op deze link 

Wat krijg je allemaal dan?

  1. Je krijgt een uur lang persoonlijke (online)coaching van een ervaren tuinspecialist die op alle gebieden van de tuin GRATIS praktisch advies kan geven.
  2. Je ontvangt een GRATIS e-book waarin de toepassing van bloembollen word uitgelegd om nog meer kleur in je tuin te brengen. (inclusief talloze voorbeelden)
  3. Je ontvangt ook nog eens Gratis e-book het meest complete fotoboek waarmee je alle onkruiden makkelijk kunt herkennen
  4. Je ontvangt als bijlage de module om je eigen Moodboard te maken om de kleuren en sfeer van je tuin te bepalen
  5. Je ontvangt levenslang GRATIS alle updates van Mijn Tuingeheim zodat je constant op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen op het gebied van tuinen.
  6. Je ontvangt het meest uitgebreide inventarisatie-systeem om helder te krijgen welke elementen belangrijk zijn voor jouw tuin

En nog veel meer…

Het is voor iedereen te volgen en ik help je graag op weg naar nog meer tuinplezier, dat wil jij toch ook?? Het enige wat je hoeft te doen is je voornaam en e-mailadres achter te laten op de volgende pagina : 

De ontwikkelingen op het gebied van tuinen wil ik graag met je delen en veel mensen hebben moeite om de juiste stappen te zetten om te komen tot een doordacht tuinontwerp. Via de tips op heb je een goed handvat om vandaag al te starten met de eerste (meest) belangrijke stappen die je moet zetten om een sfeervolle tuin te ontwerpen.

Met vriendelijke groet,

[JOUW NAAM]

Wat gebeurt er precies als er iemand op mijn affiliatelink klikt?

Deze persoon komt dan op één van onze websites waar hij zich kan inschrijven voor een nieuwsbrief, nadat hij dit heeft gedaan komt hij op een “verkooppagina” uit waar ze het product kunnen kopen. Wanneer dat gebeurt, krijg je direct je commissie!

De transactie op onze website kunnen betaald worden met het betaalsysteem van  en zodoende ziet  precies of de koper via jouw link is gekomen en splitst de opbrengsten automatisch in bijvoorbeeld € 34,- voor jou en de rest voor ons, wanneer het product bijvoorbeeld € 67,- kost (transactiekosten zijn ook voor mijn rekening).

Omdat wij het e-mailadres van de bezoeker hebben ontvangen zij nog enkele mails met waardevolle informatie zodat de kans hoger wordt dat hij/zij het product aanschaft.

Start direct met promoten! Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Succes en groene groet!

Geral Overbeek.

P.S. Start direct nog met promoten door bovenstaand artikel simpelweg te kopieren, jouw eigen link te plaatsen en het te versturen naar je netwerk en je zult direct geld kunnen verdienen!

De website Tuincursus-Online.nl werd al ruim 294.000 keer bezocht.

Volg ons op

Winkelwagen
Scroll naar boven