natuurwerkdag 5 november vrijwillgersactie buitenplaats de blauwe meije

Natuurwerkdag op 5 november

Tuincursus Online werkt mee aan de Natuurwerkdag op 5 november.

Doe ook mee aan de grootste vrijwilligersactie in het groen: de Natuurwerkdag Samen buiten aan de slag, dat kan op 5 november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL de Natuurwerkdag voor de 16e keer op bijna 500 locaties door heel Nederland. Het is gezond, leuk en gezellig om buiten aan het werk te gaan tijdens de grootste vrijwilligersdag in het groen; zagen, snoeien en meer.

Wat houdt de Natuurwerkdag in

Op veel locaties worden speciale kinderactiviteiten georganiseerd, zodat het hele gezin kan meedoen. In de provincie Utrecht coördineert Landschap Erfgoed Utrecht de meer dan 30 locaties waar mensen mee kunnen doen. Ook in Zegveld bij Woerden is een locatie waar mee gewerkt kan worden. De Blauwe Meije doet een oproep aan alle mensen die de provincie Utrecht weer een stukje mooier willen maken. Kijk voor meer informatie en om je aan te melden op natuurwerkdag.nl. Buitenplaats De Blauwe Meije.

Bij Buitenplaats De Blauwe Meije gaan we van 10 tot 5 aan de slag met wilgen knotten, hout zagen, takkenwallen maken maar ook diverse plantwerk zoals bij ons gebruikelijk beginnen we met koffie en zelfgebakken appeltaart.
Ook informeren we over het toekomstige “Voedselbos het Groene Hart”. Het adres is Meije 300   3474 MD   Zegveld

Geïnteresseerd om samen met buren, vrienden of familie buiten een dag aan de slag te gaan? Kijk dan op natuurwerkdag.nl voor meer informatie over locaties en activiteiten bij jou in de buurt en meld je aan.

Landschap kan niet zonder vrijwilligers Al het werk dat verzet wordt op de Natuurwerkdag levert een belangrijke bijdrage aan het beschermen en behouden van natuur. Zorg voor landschap zoals onderhoud aan (knot)bomen, hagen, boomgaarden en houtwallen is steeds meer in vrijwilligershanden. Dankzij hen kan iedereen blijven genieten van het karakteristieke Nederlandse landschap.

Tot bij de Blauwe Meije, de koffie staat klaar. Met groene groet, Geral Overbeek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer tuininspiratie

Volg ons op

Winkelwagen
Scroll naar boven