duurzame tuinieren tuincursus online

Duurzaam tuinieren

Duurzaam tuinieren in radio uitzending van locale omroep

Bij RPLFM-Woerden centraal gaat Anja de Vries in gesprek met tuinontwerper Geral Overbeek over duurzaam tuinieren en de eetbare tuin. In het interview komt het voedselbos systeem aan bod maar ook het toepassen van eetbare planten in de siertuin.

Vindt je duurzaam tuinieren en gezond eten belangrijk dan is de cursus wildplukken ook bijzonder leuk om te doen.

 

3 gedachten over “Duurzaam tuinieren”

 1. Duurzaamheid in je tuin moet je leren,eerst mopperde mijn man, over al het gevallen blad , gistermiddag bladeren op een dakpan verwerkt. . We zagen een dakpan als voorbeeld met vogelvoer, dit vonden we kaal , . . Voor onze zoon en dochter de dakpannen, met mos van de buren plantjes ,en een kaars versierd, [ gaf de tip maar mijn man had de dakpan alleen versierd…,] als je geen gedicht kan maken; ;
  is er ook nog creatief te klaren.

 2. Bedankt voor deze radio uitzending. Ik denk dat dit voor mensen die geïnteresseerd zijn in duurzaam tuinieren en het aanleggen van een eetbare tuin heel erg informatief en inspirerend is. Chapeau!

  1. Dank je, collega.

   Goed om te lezen dat het goed overkomt. Ik vind dat de tuin te vaak als een sluitpost word gezien en niet de waardering krijgt die het verdient. De tuin of de groene buitenruimte is zo belangrijk voor ons mensen, ik hoop door het delen van mijn kennis en ervaring tuinliefhebbers te inspireren.

   Deel het gerust in je eigen netwerk omdat duurzaamheid niet stopt bij het huis maar ook in de buitenruimte belangrijk is.

   Met groene groet, Geral Overbeek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer tuininspiratie

Volg ons op

Winkelwagen
Scroll naar boven