Mogelijk in jouw eigen tuin
Online cursus mogelijk
Leer wat jij wil

Tuinonderhoud

Zit je met je handen in het haar door (gebrek aan) tuinonderhoud? Zie je door het onkruid je tuin niet meer? Of wil je gewoon meer leren over het goed en efficiënt onderhouden van je tuin? Volg dan een workshop tuinonderhoud bij Tuincursus Online. Wij bieden verscheidene cursussen aan, waardoor je precies kan leren wat jij wil. Snoeien, beplanten, composteren: het kan allemaal. Ook een online cursus volgen voor het realiseren van een onderhoudsvriendelijke tuin, behoort tot de mogelijkheden.

Leer thuis vanuit je luie stoel alles over tuinonderhoud.

Voor ieder aspect van tuinonderhoud een handige workshop

Het goed onderhouden van je tuin kan lastig zijn. Er zijn immers zoveel verschillende soorten planten. Hoe en wanneer kan je die het best planten, verzorgen en snoeien? En hoe kan dat zo effectief mogelijk, want je hebt ook andere dingen te doen. Onze tuinspecialist Geral Overbeek kan het je allemaal vertellen. Volg een workshop bij hem en leer precies over dat onderdeel van tuinonderhoud waar je moeite mee hebt. De mogelijke cursussen zijn:

Door efficiënt tuinonderhoud geniet je meer van je tuin

Door een workshop tuinonderhoud van Geral wordt tuinieren een stuk leuker en eenvoudiger. Je krijgt handige tips en brengt theoretische kennis onder toezicht van een expert meteen in de praktijk. Dat is de beste manier om te leren. En eenmaal thuis kan je opgedane vaardigheden direct toepassen in je eigen tuin. Zo maak je je tuin helemaal naar jouw wensen en kan je er nog meer van genieten.

Volg een cursus en onderhoud je tuin voortaan efficiënt

Wil je vanaf nu minder tijd besteden aan tuinonderhoud én toch genieten van een prachtige tuin? Dan weet je nu wat je te doen staat! Schrijf je snel in voor een workshop van Geral. Heb je vragen? Bel je dan naar 0348-424305& / 06-54614382.

Bent u geinteresseerd of wilt u meer weten?

Wie is Geral Overbeek?

Wat doet Geral?

Visie en Missie

Wat zeggen anderen