Mogelijk in jouw eigen tuin
Online cursus mogelijk
Leer wat jij wil

Fruitbomen snoeien

Fruitbomen snoeien kan een heel karwei zijn. Hoe zorg je ervoor dat iedere boom mooi en gezond blijft en de opbrengst van de vruchten optimaal is? Tuinspecialist Geral Overbeek van Tuincursus Online legt je dit graag uit in een van zijn cursussen. Schrijf je in en leer alles over het perfect snoeien van fruitbomen.

Leer thuis vanuit je luie stoel alles over tuinonderhoud.

Fruitbomen snoeien: leer alles wat je moet weten

Het snoeien van fruitbomen is niet het meest alledaagse klusje. Kennis over hoe je dit goed doet, ontbreek dan ook vaak. Geral kan je er echter alles over vertellen en leert je graag alle kneepjes van het vak. Zo snoei jij jouw fruitbomen perfect in model. Tijdens een cursus fruitbomen snoeien behandelt Geral onder andere de volgende aspecten:

  • Snoeimanieren voor verschillende fruitboomrassen, voornamelijk appel-, peer- en pruimbomen
  • Het opbouwen en snoeien van jonge fruitbomen
  • Snoeimethode met als doel de boomvorm te behouden
  • Stappenplan opstellen om achterstallig onderhoud aan te pakken

Na een cursus of workshop kan jij perfect fruitbomen snoeien

Fruitbomen zijn mooi en leveren ook nog eens heerlijke vruchten. Maar als je optimaal van ze wil profiteren is goed snoeien belangrijk. Verwijder oude takken, zodat er nieuwe kunnen groeien die meer vruchten leveren. Maar hoe doe je dit en wanneer in het jaar? Volg een cursus of workshop van Geral en je weet het. Kies uit:

Schrijf je in en wordt snoeispecialist

Profiteer van Geral’s vakkennis en breng je opgedane kennis meteen in de praktijk. Schrijf je snel in voor een cursus. Kies je voor de workshop op maat? Geef dan bij je registratie aan dat je graag het onderwerp ‘snoeien van fruitbomen in je eigen boomgaard’ wil behandelen. We nemen dan spoedig contact met je om een afspraak te maken. Voor vragen over onze cursussen bel je naar 0348-424305 / 06-54614382.

Bent u geinteresseerd of wilt u meer weten?

Wie is Geral Overbeek?

Wat doet Geral?

Visie en Missie

Wat zeggen anderen