Mogelijk in jouw eigen tuin
Online cursus mogelijk
Leer wat jij wil

Cursus tuinontwerp

Wil je een cursus tuinontwerp volgen in Woerden of omgeving? Dan helpt Geral Overbeek, van Tuincursus Online, je graag verder. Je kunt bij hem terecht voor verschillende tuinontwerpcursussen en workshops. Profiteer van zijn jarenlange ervaring, specialistische kennis en deskundig advies. Samen zetten jullie de eerste stappen richting realisatie van jouw droomtuin.

Leer thuis vanuit je luie stoel alles over tuinonderhoud.

Een cursus tuinontwerp gegeven door een professional

Voor een cursus tuinontwerpen bent u bij Geral aan het juiste adres. Geral heeft 25 jaar ervaring in het maken van tuinontwerpen en heeft allerlei tuinen ontworpen en aangelegd. Van daktuin tot landschapstuin: niets is hem te gek. En hij wil zijn kennis en passie graag met jou delen. Volg een cursus tuinontwerp en je krijgt gegarandeerd een sfeervolle tuin die aan al jouw wensen voldoet. Tijdens een cursus tuinontwerpen leer je een doordacht tuinontwerp voor jouw droomtuin te maken. Zaken die zoal aan bod komen zijn:

  • Sfeer
  • Gebruikseisen
  • Ruimtegebruik
  • Materiaalkeuze
  • Plantkeuze
  • Onderhoudsniveau

Een cursus tuinontwerpen: diverse mogelijkheden

Geral geeft verscheidene cursussen en workshops voor het ontwerpen van tuinen. In iedere cursus krijg je deskundig en persoonlijk advies en worden al je vragen beantwoord. Je kunt kiezen uit de volgende cursussen en workshops:

Volg een cursus tuinontwerp en laat jouw droomtuin werkelijkheid worden

Je tuin opknappen of helemaal opnieuw aanleggen, is vaak een groot project waar je tegenop kan zien. Want waar moet je beginnen en waar moet je allemaal op letten? Volg een cursus tuinontwerpen bij Geral en je leert alles wat je moet weten. Schrijf je snel in en jouw perfecte tuin komt binnen handbereik. Heb je nog vragen over de cursussen? Bel dan naar 0348-424305 / 06-54614382.

Bent u geinteresseerd of wilt u meer weten?

Wie is Geral Overbeek?

Wat doet Geral?

Visie en Missie

Wat zeggen anderen